/Online puppycursus volgen

Online puppycursus volgen

Hondencursus online volgen

Een hond opvoeden is niet gemakkelijk. Veel mensen gaan daarom naar een hondenschool om een puppycursus te volgen. Echter, wanneer je weer thuis bent blijkt het toch lastig om de oefeningen te reproduceren. Daarom is het super handig om een online hondencursus te volgen. Daarin staan filmpjes van de oefeningen en ze zijn ook allemaal uitgeschreven. Het is dan niet moeilijk om zelf je puppy te kunnen trainen.

Puppy opvoeden in de eerste maand

Wanneer je jouw pup ophaalt is hij ongeveer 9 weken oud. De eerste maand dat je puppy in huis is, is het belangrijkst. In deze periode moet je een goede basis leggen voor je hond. Zaken zoals zindelijkheid, slaapplek en commando’s vormen de basis van een goede toekomst. Wanneer je de basis hebt gelegd kun je nog allerlei andere hondentrainingen volgen, maar die zijn allemaal gebaseerd op de basisvaardigheden. Zorg daarom dat je die tijdig aanleert. In de eerste 30 dagen dat je pup bij je in huis woont zou je die basis moeten leggen.

Hondencursus in je woonkamer

Op de website van Tinki kun je zo’n hondencursus aanschaffen. Het is niet duur en je hebt er veel profijt van.  Wanneer je dagelijks een half uurtje oefent heb je een enorme voorsprong op de mensen die je in de hondenschool gaat tegenkomen. Alles wat je moet weten wordt namelijk door hondenexperts uitgelegd. Dit zijn een dierenarts, trainer en hondenfokker. Deze mensen hebben jarenlang ervaring met honden en puppy’s en weten precies hoe je de opvoeding moet inrichten. Daardoor is de hondencursus van hoge kwaliteit en is de inhoud dus precies zoals het in de praktijk moet worden toegepast.